Bezoekadres

     Sportpark de Treffer/Hunsowhal

     Zuiderdiep 33

     9571 BB 2e Exloërmond

   

     Correspondentieadres

     vv de Treffer’16

     Kijlstraat 53

     9571 AL 2e Exloërmond

     info@vvdetreffer16.nl
                               

Home club info nieuws Teams sponsoring    contact WebShop

Vacature Wedstrijdsecretaris

“Treffer’16 daar waar trots en passie in ons spel wordt gezien”


Wij zijn per ingang van direkt op zoek naar een wedstrijdsecretaris.


Ben jij een geboren planner en organisator? Vind je voetbal leuk en communiceer je makkelijk? Dan is vv de Treffer’16 op zoek naar jou .De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor een goed verloop van het wedstrijdprogramma van de elftallen op de zaterdagochtend, zondagmiddag – en

eventueel de inhaal, beker- of oefenwedstrijden doordeweeks. Je onderhoudt daarvoor nauw contact met de competitieleiders van de KNVB en probeert vragen en verzoeken van leiders en trainers rondom (oefen-)wedstrijden te regelen of te beantwoorden. Je hebt dus ook veel contact met de wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen.


Op een wedstrijddag is de wedstrijdsecretaris verantwoordelijk voor het invullen en verwerken van de wedstrijdformulieren en de uitslagen in het programma Sportlink. Dit is het centrale systeem van de KNVB en dit zorgt er ook voor dat de website van vv de Treffer’16 automatisch en direct bijgewerkt wordt zodra een uitslag bekend is.


In deze functie kun je ook veel zaken via email en telefoon doordeweeks vanuit huis doen. Uiteraard zul je in de beginfase begeleid worden door onze huidige wedstrijdsecretaris (die dringend om assistentie verlegen zit).Taken:
Ben jij bereid om vv de Treffer’16 te helpen en/of heb je vragen?

Neem dan gelijk contact met ons op.